|
رضايي، ر. | توليد ماست سويا منجمد سين بيوتيک و بررسي بيوترانسفورماسيون ايزوفلاون¬ها در آن | دکتری |
باقري، ه. | ارزيابي ويژگي¬هاي فيزيکوشيميايي و مدل سازي انتقال جرم و حرارت طي برشته کردن مغز بادام زميني توسط سامانه ترکيبي مادون قرمز-هواي داغ | دکتری |
صالحي، ف. | بررسي انتقال حرارت و جرم خشک کردن قارچ دکمه اي توسط سامانه¬هاي مادون قرمز به روش ديناميک سيالات محاسباتي | دکتری |
شهدادي، ف. | بررسي خواص کيفي و رئولوژيکي نوشيدني ماست تهيه شده با باکتري¬هاي پروبيوتيک ريزپوشاني شده | دکتری |
محمدي کرميانه، ن. | بررسي تاثير سامانه مادون قرمز تحت خلأ بر فرآيند خشک شدن و کيفيت | دکتری |
دارائي گرمه خاني، ا. | بهينه سازي توليد قندهاي قابل تخمير از بقاياي ليگنوسلولزي کلزا با استفاده از پيش تيمارهاي نوين | دکتری |
ايوبي ده پائيني، ا. | بررسي اثر شرايط خشک کردن، پوشش خوراکي و شرايط نگهداري بر ويژگيهاي کيفي و ماندگاري کشمش | دکتری |
رحيمي، د. | بررسي تاثير فرآيند پخت با سامانه مادون قرمز بر ويژگي هاي کيفي ناگت مرغ | کارشناسی ارشد |
محمدي، ز. | بهينه سازي پوست گيري کيوي با روش پرتو مادون قرمز | کارشناسی ارشد |
اسدي اميرآبادي، ع. | بررسي غيرفعال سازي آنزيم پلي فنل اکسيداز در بادمجان توسط سامانه ماون قرمز | کارشناسی ارشد |
پورجم علويجه، م. | توليد پودر شيره خرما با استفاده از روش خشک کردن بر پايه کف و سامانه مادون قرمز | کارشناسی ارشد |
عابدفر، ع. | تاثير آغازگر لاکتوباسيلوس غالب جداشده از خمير ترش سنتي بر ميزان بياتي نان¬هاي ايراني | کارشناسی ارشد |
رفيعي فر، ع. | تاثير پوره کدو حلوايي بر جذب روغن، خصوصيات ارگانولپتيکي و ماندگاري شيريني سنتي (کاکا) | کارشناسی ارشد |
سيد آبادي، م. | شفاف سازي غشايي آب نارنج به روش اولترافيلتراسيون و آناليز پارامترهاي عملياتي | کارشناسی ارشد |
ضيايي فر، آ. | بررسي فاکتورهاي فرآيندي موثر بر خواص فيزيکي پوسته و مرکز سيب زميني سرخ شده | کارشناسی ارشد |
يادگار، ف. | استفاده از روش پردازش تصوير در تحليل چروکيدگي و تغييرات شکل و رنگ خرمالو بي¬دانه در طي خشک¬شدن لايه نازک | کارشناسی ارشد |
ضامني، ع. | تاثير تيمارهاي حرارتي و انجماد بر ويژگي هاي رئولوژيکي و بافتي صمغ دانه ريحان و بالنگو | کارشناسی ارشد |
رمزي، م. | بررسي رفتار رئولوژيکي و فيزيکوشيميايي برخي عسل هاي شهرستان گرگان | کارشناسی ارشد |
چراغي، م. | بهينه¬سازي هيدروليز آنزيمي کاه کلزا با استفاده از پيش¬تيمار مايکروويو/مواد شيميايي | کارشناسی ارشد |
هادي نژاد، پ. | بهينه سازي فرآيند خشک کردن ترکيبي (اسمز- مايکروويو) ورقه هاي پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ | کارشناسی ارشد |
هاشمي شهرکي، م. | محدود کردن جذب روغن در مرحله سرد کردن سيب زميني سرخ شده | کارشناسی ارشد |
عزت زادگان جهرمي، س. | تاثير پارامترهاي فراپالايش بر خصوصيات کيفي مخلوط آب سبزيجات (کرفس، کاهو و اسفناج) | کارشناسی ارشد |
رنجبري، ع. | بررسي تاثير فرآيند فراصوت بر جذب آب نخود و لوبيا چيتي | کارشناسی ارشد |
اشراقي کاخکي، ا. | تاثير امواج فراصوت بر آبگيري اسمزي کيوي و ارزيابي کيفيت محصول خشک شده | کارشناسی ارشد |
بدبدک، ص. | تاثير فرآيند شفاف سازي غشايي فراپالايش (اولترافيلتراسيون) و پيش تيمارهاي آنزيمي و کمک صافي بر کيفيت آب انار | کارشناسی ارشد |
خوانچه گردان، م. | مدل سازي سينتيک خشک کردن لايه نازک ليمو شيرين | کارشناسی ارشد |
آقاجاني، ن. | اثر دما و نوع خشک کن بر خواص فيزيکوشيميايي مالت | کارشناسی ارشد |
شايان فر، ش. | بررسي تاثير بسته بندي تحت اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر نگهداري پسته تازه | کارشناسی ارشد |
علي پور، م. | بررسي اثر پوشش هاي آردي و کاراگينان بر ميزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سيب زميني | کارشناسی ارشد |
ابراهيم رضاگاه، م. | بهينه سازي خشک کردن ترکيبي (اسمزي-هواي داغ) قارچ دکمه اي | کارشناسی ارشد |