وبگاه شخصی مهدي كاشاني نژاد

آیا از انجام عملیات حذف اطمینان دارید؟




کتاب ها

نام اصلی کتابنام فارسی کتابمترجماننویسنده(گان)سال انتشارمحل انتشار
Physical properties of foods ويژگي هاي فيزيکي مواد غذايي جعفري، م.، كاشاني نژاد، م.  Serpil Sahin and Servet G¨ul¨um Sumnu 1389 دانشگاه علوم و کشاورزي منابع طبيعي گرگان 
Experiments in food process engineering آزمايشاتي در مهندسي فرآوري مواد غذايي كاشاني نژاد، م.، دارايي، ا. و احمدي، م.   1387 دانشگاه علوم و کشاورزي منابع طبيعي گرگان 
Food microbiology ميكروبيولوژي مواد غذايي مرتضوي، ع.، كاشاني نژاد، م. و ضياء الحق، ح.   1388 دانشگاه فردوسي مشهد 
Hazard Analysis Critical Control Point راهنماي كاربردي آناليز خطرات و نقاط كنترل بحراني مرتضوي، ع.، كاشاني نژاد، م.، جعفري. م. و ضيائيان، م.   1380 دانشگاه فردوسي مشهد 
Food Irradiation پرتودهي مواد غذايي مقصودلو،ي.، كاشاني نژاد، م.، رفعتيان، ن.   1383 انتشارات ترجمان خرد 
 فن‌آوري هاي سازگار با محيط زيست در صنايع غذايي مقصودلو،ي.، كاشاني نژاد، م.، معتمدزادگان، ع.، رنجبر، آ. و چابرا، د.   1385 موسسه آموزش عالي گلستان 
Infrared heating for food and agricultural processing فرآوري مواد غذايي و محصولات کشاورزي به وسيله حرارت دهي با مادون قرمز كاشاني نژاد، م.، محمدي، ن. و مومني، س.  Zhongli Pan 1394 دانشگاه تهران 


نام کتابمولفسال انتشارمحل انتشار
Pistachio. In: Postharvest biology and technology of tropical and subtropical fruits Kashaninejad, M., L.G. Tabil 2010 Woodhead Publishing Ltd 
Biomass Feedstock Pre-Processing – Part 1: Pre-Treatment, In: Biofuel Tabil, L.G., Adapa, P. and Kashaninejad, M. 2011 InTech – Publisher 
Biomass Feedstock Pre-Processing – Part 2: Densification Tabil, L.G., Adapa, P. and Kashaninejad, M  2011 InTech – Publisher 
طراحي و تحليل آزمايشها در صنايع غذايي با نرم¬افزارDesign Expert كاشاني¬نژاد، م. و كاشاني¬نژاد، م.  1394 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان 


  بازديد : 69098
Copyright © 2014
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان